Een jonge meid heeft aandacht nodig en zoekt haar oudere vriend op op zijn werk. Ze wordt geil en verleidt hem met een striptease. Even later wordt ze geneukt!
 
Neuk Blog

Neuken op het Werk

Hij doet zijn meisje

Menu

Blogs

Geile tiener komt op bezoek

Na schooltijd komt zijn jonge vriendinnetje hem op het werk opzoeken

Schooltijd is voorbij, ze heeft met haar vriendinnetjes gespeeld, maar nu vindt ze dat het tijd is voor haar vriendje. Hij is veel ouder dan zij en heeft een baan. Ergens in een werkplaats is hij druk bezig. Maar zij stapt heel brutaal binnen en begint hem wat te vervelen. Ze heeft gewoon aandacht nodig. Hij wil zijn werk graag nog even afmaken, ookal is iedereen al naar huis. En dat brengt dit meisje toch wel even op een leuk idee. Ze voert het meteen uit!

Meisje stript in de werkplaats

Meisje trekt aandacht door daar langzaam uit de kleren te gaan

Als hij haar geen aandacht wil geven, dan zal ze er wel voor zorgen dat hij niet anders meer kan. Haar kleine handjes trekken het rokje omhoog en met een uitdagende blik staart ze naar haar hardwerkwerkende vriend. Hij ziet het witte slipje van zijn meisje. Het tienertje stroopt dan opeens haar shirt omhoog. Haar tietjes worden ontbloot. Haar vriend kijkt weer en kan zich nu niet meer op het werk concentreren. Hij begint door te krijgen wat zij van hem wil!

Meisje geilt haar vriendje op

Meisje verleidt haar vriendje met haar mooie naakte lichaam

Het duurt niet lang of met meisje staat poedelnaakt in de werkplaats. Er zou elk moment iemand binnen kunnen komen, maar dat maakt haar niet uit. Zij wil aandacht en zal die aandacht krijgen ook! Ze begint zichzelf op intieme plekjes te strelen en likt geil over haar lipjes. Haar vriend komt naar haar toe en begint zich ook uit te kleden. Hij houdt het niet meer vol! Hij wil nu hetzelfde als zijn meisje, want wat ziet ze er toch onweerstaanbaar uit!

Neuken op het werk

Midden in de werkplaats wordt het jonge meisje lekker geneukt

Het duurt niet lang meer of het meisje heeft in haar kleine handje de grote, harde penis van haar oudere vriend. Die is nu niet meer te remmen. Zijn vingers glijden in haar kutje, openen de lipjes en vinden haar malse clitje. Na een heftig potje masturberen is het tijd voor de penetratie! Zij gaat met geopende benen op een palet liggen en hij steekt zijn harde lul zonder moeite in haar piepklein tienerkutje. Zo neukt hij haar heel lekker af en vol met sperma!

DOWNLOAD