Op vakantie waren we aan zee waar het nogal rustig was en dus konden we zonder kleren in zee zwemmen. We hebben foto's gemaakt en een geil filmpje!
 
Neuk Blog

Vriendinnetje Naakt

Leuke strand foto's in ons blootje

Menu

Blogs

Meisje wil in haar blootje zwemmen

Mijn vriendinnetje wil zich helemaal uitkleden

Ik zelf was al helemaal naakt, want ik zag goed dat er helemaal niemand in de buurt was. We hadden een perfect plekje aan zee gevonden. Niemand kon ons zien. Ik stond hier dus al met mijn foto camera in mijn blote tietjes Ťn mijn naakte kutje in het water en probeerde mijn lieve vriendinnetje ook zover te krijgen zich uit te kleden. Ik wilde zo graag foto's maken van haar kutje, want ze heeft zo'n enorm lekker spleetje. Ik zou er zo graag eens aan willen likken...

Handje voor haar kutje houden

Mijn geile vriendinnetje is nu helemaal naakt

Yes, ze is nu helemaal naakt! Ze vertrouwde me en heeft haar broekje nu ook uitgetrokken. Hmm ik wist niet dat ze zich geschoren had. Ik zag niets dan een kaal spleetje. Oh, wat zou ik daar toch graag mee willen spelen! Lekker likken en een beetje vingeren. Maar nu ik een foto van haar wil maken houdt ze haar hand voor haar kutje en haar tietjes. Dat is niet de bedoeling! Maar wie weet kan ik haar straks in het water zoenen en onder water dat spleetje betasten!

Meisje klimt in haar blootje van de rotsen

Mijn naakte vriendinnetje komt het water in

Ik heb haar aangespoord om ook het water in te komen. Het is lekker warm. Ze wil wel, maar is een beetje bang voor de rotsen. Ook waarschuwt ze me dat ik geen foto's van haar mag maken, omdat ze haar kutje zo niet kan afdekken. Ze noemt haar vagina zelf ook haar kutje en dat vind ik juist zo leuk aan haar. Ok, ze komt er aan. Ik houd de camera stiekem paraat en als ze op een gegeven moment een beetje met de rug naar me toestaat probeer ik foto van haar kleine kontje te maken!

Zonnend in haar nakie voor de sex

Mijn lekkere vriendinnetje aan het zonnen

Aangezien ik straks wil gaan vrijen met mijn vriendinnetje heb ik de foto's die ik verder nog van haar heb gemaakt niet op neukblog gezet, maar alleen voor de echte fans ter beschikking gesteld. je kunt ze uiteraard downloaden hier. Kijk nog eens naar de foto hierboven: is het geen schatje, mijn lieve vriendinnetje? En ja, ik heb met haar gevreeŽn. Echt waar. We zijn hartstikke verliefd op elkaar. We hebben ongelooflijk spannende sex met elkaar. Zien? Downloaden dan!

DOWNLOAD