Een jongedame regelt in de sportschool twee jongens die haar beste vriendinnetje gaan ontmaagden. Ook zij helpt mee en laat zich daarna naaien in deze tiener orgie!
 
Neuk Blog

Vriendin Ontmaagden

Meisje regelt de eerste keer

Menu

Blogs

Klasgenoten verrassen meisje

Allochtoons meisje wordt verrast in de sportschool door vriendin

Ze vroeg haar beste vriendinnetje om een keer mee te gaan naar de sportschool, want ze zou er een verrassing vinden. Het meisje is nog maar een paar jaar in Nederland en van haar geloof mag ze geen sex hebben voor het huwelijk, maar haar Hollandse vriendin vindt dat de grootste onzin en nodigt twee lekkere klasgenoten uit om hen te verrassen in de sportschool. Nou, verassen doen ze zeker, want ze komen in hun blote piemel de ruimte ingelopen!

Vinger in haar kleine kutje

Meisje werkt mee en krijgt meteen een vinger in haar poesje

Haar vriendinnetje ligt inmiddels naakt naast haar, de jongens komen met grote piemels binnen... wat doe je dan als gelovig, maagdelijk meisje? Daar kun je niets tegen. Zij ziet heel goed in dat dit een unieke kans is om eens te proeven van al dat genot dat sex zou kunnen brengen. Ze besluit zich uit de te laten kleden en even later voelt ze al een vinger die haar piepkleine, nauwe, maagden-spleetje binnen probeert te dringen. Ze vindt het spannend.

Klaarmaken voor ontmaagding

De klasgenoten maken zich klaar om het meisje te penetreren

Het meisje geniet toch wel van die aandacht en wordt door de beide jongens vastgepakt. Zij vinden dat haar kutje nat genoeg is en dat de ontmaagding kan beginnen. De oudste jongen heeft de eer. Hij trekt zijn penis al lekker af om hem goed stijf te maken en de andere jongen houdt de schouders van het allochtoonse meisje vast, zodat ze niet meer onder haar ontmaagding uit kan komen. De Hollandse vriendin wil die penetratie van dichtbij zien!

Meisje duwt penis in vagina

Vriendin duwt de penis in het maagdelijke kutje van de allochtoonse

Het wil niet lukken, want haar kutje is veel te krap. Ze besluiten om het dan op z'n hondjes te proberen. Dan kun je je beter schrapzetten en doet het misschien minder pijn. Het Hollandse meisje pakt de pik vast en leidt die netjes in het kutje. Ze duwt de penis steeds dieper in het gleufje en hoort hoe haar allochtoonse vriendinnetje aan het kreunen is van genot en van de pijn. Maar niets kan deze tieners meer tegenhouden. De penis gaat erin en ze is ontmaagd!

Tieners neuken in orgie

Na de ontmaagding ontstaat er een grote, geile tiener orgie

De stijve lul zit er nu helemaal in en het neuken is begonnen. Heen en weer, er in en eruit. Het meisje begint er steeds meer plezier in te krijgen, tot genoegen van haar Hollandse vriendin. Die is inmiddels geil geworden en wil de pik van de andere jongens afzuigen. Ze verwent hem met een heerlijke blowjob en het donkere meisje ziet dat. Ze wil dat ook proberen! De tieners neuken en neuken maar door. In alle mogelijke standjes! Een tiener orgie om je vingers bij af te likken!

DOWNLOAD