Een spelende griet wordt geil en gaat buiten met haar kleine kutje spelen, maar weet niet dat haar gluurder enorm geil aan het worden is en iets meer wil!
 
Neuk Blog

Kutje Gluren

Voyeur en kleine meid

Menu

Blogs

Lekker grietje met geil kutje

Stiekem gluren naar een spelend meisje met een hoepe

Kijk, daar is weer. Met haar hoepeltje... Een echt huppeltrutje met haar blije staartjes en misschien is het wel daarom dat ik mijn ogen maar niet van haar af kan houden. Ze weet niet dat ik haar begluur en dat is misschien maar beter ook, want haar vader wil ik hier niet in de buurt hebben. Het zal ook wel te maken hebben met dat prachtige lijfje dat ze onder die kleren verborgen heeft zitten. Zie je die puntjes op haar tietjes? Wat moet ze er in haar nakie toch mooi uitzien!

Geil meisje begluren

Lekker gluren naar dat geile meisje dat haar broekje uittrekt

Ze heeft genoeg van dat gehoepel en gaat even op haar speeldeken zitten. Heeey, dat is niet verkeerd! Ze trekt haar hotpants uit. Die zullen wel te strak zitten. Zo'n jong kutje is vats heel gevoelig. In elk geval heb ik nu mooi uitzicht op het meisje. Zoals ze daar met gesloten ogen zit te genieten van de zon... ik word er echt heel geil van. Ik zou zo naast haar willen gaan zitten en haar benen strelen. Met mijn handen aan de binnenkant van haar benen en stiekem over haar kutje aaien!

Vingeren en begluren

Het meisje gaat zich uitkleden en zich heerlijk vingeren

Ze zal het wel heel warm hebben, want haar topje trekt ze ook uit. Wow, ik zie haar borstjes! Wat!? Haar slipje gaat ook uit? Ze is helemaal naakt nu! Niet te geloven! Ze gaat in haar blootje op haar dekentje liggen en wrijft met haar kleine handje tussen de benen. Dit meisje moet ontzettend geil zijn. Ze begint haar kutje nu echt te vingeren. Wat een schitterende spleetje! Dat wil ik van dichterbij zien. Dit is een unieke kans die ik echt niet wil missen., wat een genot!

Klein tiener kutje begluren

Gluren naar dat prachtige kale en zeer kleine tiener kutje

Kijk, kijk, wat een genot. Ik kan haar tienerkutje nu heel goed zien en wat is het toch een klein spleetje. Heerlijk! Zo strak, die meisje moet nog maagd zijn! Wat een genot om te zien hoe haar kleine vingertjes haar gleufje bespelen. Soms sopt ze haar vinger tussen de lipjes en dan speelt ze weer een beetje met haar clitoris. Ik zou er zo graag aan willen likken! En natuurlijk mijn lul in willen steken! Ik hou dit niet meer vol, ik moet naar haar toe! Ik wil haar zo graag!

Gluren en kutje verkrachten

Het blote meisje heeft me opgemerkt en ik moet nu iets doen

Oeps! Ik heb me verraden! Ik kon me niet meer inhouden. Ze heeft me gemerkt en kijkt me verschrikt aan. Ze probeert haar tietjes en kutje te verbergen. Wat moet ik nu? Wegrennen? Nee, ze heeft me al gezien. Smeken om genade? Nee, ze zal het haar vader vertellen. Alles is al verloren, ik kan maar een ding doen en dat is met haar de liefde bedrijven. Ik moet geweld gebruiken, maar mijn penis is stijf en zij is naakt en ik kan haar zo neuken! Dit is toch wat wilde? Dan moet ik het doen!

DOWNLOAD