Een koppel gaat uit en ontmoet een leuke blonde dame! De vrouw en het blondje kunnen zo goed met elkaar opschieten dat ze mee naar husi wil voor een geil triootje!
 
Neuk Blog

Dronken Triootje

Extra vrouw neukt mee

Menu

Blogs

Twee vrouwen aan het zoenen

Dronken vrouw mee met koppel naar huis om lekker mee te vrijen

Wat een avond! Ik ben met mijn vrouw naar de kroeg geweest en daar hebben we de hele avond zitten praten met een leuke blonde dame. We dronken het ene glas na het andere en de beide meiden begonnen steeds meliger te worden, steeds harder te lachen en wilden mij pesten door elkaar op de mond te zoenen. Dat werd al snel een tongzoen en inmiddels is ze met ons mee naar huis gegaan en zoent ze mijn vrouw op bed! En ik maak zo veel mogelijk foto's!

Likken aan haar tepels

Dronken vrouw begint de bisexuele echtgenote in de tepels te bijten

Dit gaat een heel leuk avondje worden! Ik heb zelf nog nooit een triootje meegemaakt, maar ik weet zeker dat het er vanavond in gaat zitten! Mijn vrouw schijnt er ook enorm van te genieten. Ik wist dat ze bi was, maar heb haar nooit met een andere vrouw in actie gezien. Inmiddels worden haar tieten door onze nieuwe blonde vriendin afgelikt en wat lijken die twee er van te genieten. Hmm, hoe ze aan die tepels zuigt en er in bijt. Wat een geile mokkels!

Likken en vingeren

Blote bi-sexuele vrouwen gaan elkaar tongzoenen en vingeren

Ook de broeken gaan nu uit en de slipjes en ze zijn allebei poedelnaakt! Ze trillen helemaal van genot! Ze knuffelen elkaar intens en likken elkaar waar ze maar kunnen. Hun handen glijden over elkaars vagina's en de borsten worden gemasseerd. Nog een flink uitgebreide tongzoen en mijn vrouw opent haar benen. Ons nieuwe vriendinnetje duwt haar vingers zachtjes in haar vagina en likt het vocht van haar vingers af. Niet te geloven, wat is dit geil!

Beffen en pijpen in triootje

Vrouw beffen en willen nu een lekkere pik in hun mond proeven

Mijn vrouw ervaart nu voor het eerst hoe het is om gebeft te worden door een andere vrouw. Het blondje lebbert en zuigt er op los en ik sta al in mijn blootje met een stijve lul, nog steeds foto's te maken. Maar daar hou ik nu mee op! De rest moeten jullie je maar zelf voorstellen, want ik duik nu ook op bed! Mijn vrouw opent haar mond en kijkt me geil aan. Ik steek mijn lul erin en bestudeer het poesje van onze sex vriendin! Daar wil ik nu wel eens aan likken!

DOWNLOAD