Een man verveelt zich in het hotel en belt een Arabische hoer waarmee hij heel lekker gaat neuken en haar na afloop helemaal vol met zaad spuit! Ze slikt graag!
 
Neuk Blog

Arabische Hoer

Sex met Marokkaanse slet

Menu

Blogs

Likken aan Arabisch kutje

Geile Arabische hoer besteld om tijd te doden op de hotelkamer

Ik was weer eens op zakenreis, alleen in een hotel en de verveling begon enorm toe te slaan. Ik had zin om te neuken en dus zocht ik op escortbuzz.nl naar een lekker wijf dat me zou kunnen verwennen. Mijn oog viel op een super geile Marokkaanse vrouw. Ze schreef dat ze zonder condoom pijpt en tot het einde. Nou, die heb ik meteen gebeld, ze kwam naar me toe en haar kutje, dat helemaal kaal geschoren is, heb ik op dit moment op mijn lippen! Lekker beffen!

Afgetrokken door Arabische hoer

Terwijl ik de Arabische hoer bef trekt ze aan mijn lekkere penis

Nooit gedacht dat Marokkaanse vrouwen zulke smakelijke kutje hebben. Geen wonder dat mijn pik binnen no time keihard omhoog stond en gelukkig had mijn hoertje snel genoeg door dat ze daarmee maar eens moest gaan spelen. Ze pakte mijn lekkere paal vast en begon en er eerst langzaam aan te sjorren. Daarna al wat wilder en het duurde niet lang of ze haalde mijn voorhuid heftig heen en weer over mijn eikel. Ondertussen droop haar kutgeil in mijn mond!

Arabische hoer pijpt

Lekker afgezogen worden door de geile Arabische hoer

Natuurlijk bleef het niet bij een potje aftrekken. Ze kwam klaar en bedankte me met een fantastische blowjob. Ze pijpte me zo lekker dat ik af en toe moest zeggen dat ze even moest ophouden. Dan ging ik haar neuken in dat kale Arabische kutje van haar en stak ik daarna mijn lul weer in haar mond. Een hand die mij aftrekt, een tong die mijn eikel laat glimmen en die strakke lippen die me zuigen als een gek. Dit Marokkaanse hoertje was dus echt perfect!

Zaad slikkende Arabische hoer

Arabische hoer likt zoveel mogelijk vers gespoten sperma op

Waar het mij om ging uiteindelijk was dat orgasme in haar mond. Daar keek ik naar uit, maar stelde het zo lang mogelijk uit. Des te meer zaad ik zou spuiten. Op een gegeven moment hield ik het niet meer vol en ging ik boven haar zitten, trok me even heel lekker af en kwakt de ene na de andere straal sperma over haar Arabische koppie uit. Het zaad stroomde over haar wangen en lippen en ze likte mijn sperma overal op. Ze slikte zoveel mogelijk door!

DOWNLOAD