In de keuken weet de jongen deze oude vrouw eindelijk zo ver te krijgen dat ze sex met hem zal hebben en wel ter plaatse in de keuken zal hij haar neuken!
 
Neuk Blog

Milf Neuken

Jongeman versiert rijpe vrouw

Menu

Blogs

Milf versierd door jongeman

Behulpzame jongeman heeft recht op een beloning van de milf

Wat een vriendelijke jongeman, dacht deze moeder. Nadat ze de kinderen naar school heeft gebracht ging ze boodschappen doen, maar op de fiets lukte het haar niet om al die flessen mee te dragen. Een jongeheer met auto bood haar aan de boodschappen naar haar huis te brengen. Braaf helpt hij haar mee om alles uit de laden en verlangt nu zijn beloning. "Wat had je in gedachten, ter compensatie voor je hulp?" vraagt de moeder. "Jou...", antwoord hij heel direct en begint over haar billen te aaien. De moeder is vereerd, maar herinnert hem eraan dat ze getrouwd is en drie kinderen heeft...

Gezoend door de milf

De mooie milf geeft de jongeman een lekker lang zoen op zijn mond

"Een klein kusje kan toch wel?", vindt de jongeman. "Kom, niemand weet dat we hier zijn. Je kinderen zijn op school, je man is op zijn werk, laten we genieten van dit moment en samen een geheimpje delen..." De milf kijkt hem aan, denkt even na en legt haar handen op zijn buik. "Ok dan. Een klein kusje, maar niet meer..." Hun lippen treffen elkaar en in plaats van een klein kusje zoenen ze minutenlang, waarbij de tong een steeds grotere rol aan het spelen is!

Gepijpt door lekkere milf

Milf wordt geil en zakt door de knietjes om zijn lul in de mond te nemen

De milf lijkt opeens van gedachten te veranderen, want die zoen vindt ze toch wel heel lekker. Haar hand glijdt naar beneden en wrijft over zijn broek, waar zijn penis inmiddels al lekker stijf is geworden. Terwijl ze door kussen maakte de milf zijn gulp open en trekt zijn broek omlaag. Even later rust die dikke pik van hem in haar warme handen. Ze begint er aan te trekken en maakt zich dan los van zijn mond. De milf zakt door haar knieŽn en begint de jongeman heerlijk te pijpen!

Milf neuken in keuken

Milf laat zich lekker neuken in de keuken door zijn heerlijke penis

Het duurt niet lang of beiden hebben zich helemaal uitgekleed. De keukenvloer ligt bezaaid met kledingsstukken en de opgewonden milf draait zich om, legt haar been op de keuken tafel en beweegt haar kontje naar achteren. De jongeman weet precies wat hem te doen staat. Hij steekt zijn harde pik in het kutje, laat zijn eikel naar binnen glijden en duwt door. De penis gaat gemakkelijk in haar vochtige schede en zo neukt hij haar in de keuken tot het milfje onder het zaad zit!

DOWNLOAD