Een man heeft een zeer mooie vrouw gedrogeerd en wanneer ze helemaal versuft is speelt hij met haar vagina tot zijn hand er helemaal in zit!
 
Neuk Blog

Vuistneuk Rape

Gedrogeerde vrouw misbruiken

Menu

Blogs

Lekkere tieten likken van gedrogeerde vrouw

Mooie vrouw gedrogeerd, uitgekleed en klaar voor perverse rape

Tsja, wat kan ik hier op zeggen? Het slaapmiddeltje lijkt te werken! Ze is helemaal versuft, maar niet geheel in slaap. Wel is het me gelukt om haar kleren uit te trekken. Ik heb al aan haar tieten gezeten, aan de tepels gelikt en ze heeft zich niet verzet. Ze kreunt dat ze heel, heel moe is, maar ze blijft gezellig bij bewustzijn. Ik kan je in elk geval verzekeren dat ze zich later niets meer kan herinneren van deze daad. Dus laat ik haar maar eens goed gebruiken!

Kutje van vrouw bespelen

Raper betast en zoent de gedrogeerde vrouw en bespeelt haar kutje

Zo, eerst zal ik haar even mooi en confortabel op bed leggen. Misschien wil ze wel een kusje? Ik kan haar mooie mondje nu heerlijk zoenen. Fijn met de tong in haar bekkie. Heerlijk. Toch worden haar tepels stijf, dus het lijkt erop dat ze er van aan het genieten is. Ik trek haar slipje uit en betast haar zalige vagina. Hmm, wat een mooi kutje. Ik wil haar poesje ruiken, zoenen en likken. Straks zal ik mijn penis naar binnen steken en haar heerlijk misbruiken!

Kutje rekken en vagina fisten

Vingers schuiven in haar vagina en de raper wil haar nu ook fisten

Ik ga uitzoeken hoeveel dat kutje van haar kan hebben. Het voelt zo strak aan, maar het is heerlijk warm van binnen en er zit wel rek in zo te voelen. Ik zal een handschoen aantrekken om niet teveel sporen achter te laten. Zo, eerst twee vingers erin. Dat gaat zonder problemen. Meteen maar eens vier vingers in haar vagina steken. Ook dat lijkt goed te lukken. Ik zal mijn slachtoffer maar eens proberen te vuistneuken. Dat heeft ze vast en zeker nog nooit meegemaakt!

Vuistneuken in rape slachtoffer

De complete hand pompt hardhandig in haar kleine vagina

Kom hier met dat kutje van je. Ik pomp je helemaal vol. Zie je wel dat het gaat. Ik ram mijn hele vuist in je schede, vuile slet. Je kut maakt vieze geluidjes, jij smerige hoer! Laat ik je nog eens extra oppompen. Lekker met mijn vuist in je geile kutje soppen. Ik hoor haar kreunen en ze probeert 'au' te roepen, maar ze is nog steeds veel te suf! Mijn pik knelt in mijn broek! Ik ga je nu eerst even helemaal vol zaad neuken! Ik spuit die rooie kop van je onder het zaad, vuile teef!

DOWNLOAD