Een meisje met weing sex ervaring moet er van haar vriend maar eens aan geloven! hij vindt dat hij het recht heeft om lekker gepijpt te worden!
 
Neuk Blog

Lekker Pijpen

Meisjes moet maar eens zuigen

Menu

Blogs

Meisje neemt zijn lul in de mond

Jongen wil een keer lekker gepijpt worden door zijn vriendin

Knuffelen en aaien, dat vindt ze allemaal wel leuk, maar daar gaat je pik niet van spuiten. En juist dat is wat elke gezonde jongen zo graag wil doen. Ook deze gast wil nu wel eens wat meer hardcore gaan. Alleen maar 's avonds in bed na een half uur voorspel een keertje de liefde bedrijven is volgens hem niet genoeg. Zijn vriendinnetje snapt dat er iets is dat hem dwars zit en besluit zich maar te onderwerpen aan zijn lusten. Even later zit zijn slappe lul al in haar mond!

Meisje is lekker aan het pijpen

Het onervaren meisje blijkt echter erg lekker te kunnen pijpen

Dat begint goed. Zijn pik wordt in haar mond stijf en ze gaat gewoon dapper door. Tijd om alle kleren uit te trekken en even op te staan om mooi neer te kijken op het onderdanige meisje dat flink bezig is om zijn piemel te verwennen! Ze likt aan de penis en lebbert met haar tongetje over zijn eikel. Met haar kleine handje trekt ze aan zijn paal en ze doet het verbazingwekkend goed voor een meisje met weinig ervaring. Dat hij haar vol zal spuiten staat nu al vast!

Lekker genieten van het pijpen

Meisje lijkt enorm te genieten van het lekker pijpen van haar vriend

Het lijkt er wel op dat er van aan het genieten is! Passioneel pijpt ze hem en ze schijnt het echt lekker te vinden. Een echte balzak massage komt er opeens bij en ze vergeet niet om zijn zak te likken. Daarna steekt ze die harde lul weer in haar mond en begint nog sneller te pompen. Dit meisje lijkt van plan te zijn om de jongen tot en met het einde af te zuigen en dat is een hele prestatie voor een sletje dat zo preuts als een bezem is en weinig sex ervaring heeft!

Zaad slikkende meid

Meisje pijpt haar vriendje tot het einde en slikt zijn zaad lekker door

De blowjob heeft hem inmiddels naar orgasme geleid en hij staat op het punt een grote klodder sperma naar buiten te stoten! Zijn meisje legt hij snel op de grond, grijpt zijn pik vast en rukt binnen een paar halen zijn zaadcellen naar buiten. De hele zooi kwakt hij rechtstreeks in haar mondje en spuit erna nog wat klodders rondom haar mond. Ze kan er nu niet meer omheen: ze MOET slikken! En zo hoort het! Dit is hoe je je vriendje verwent!

DOWNLOAD