Een jongen wordt via een geheim klop signaal uitgenodigd bij de buurvrouw die weer zin heeft om zich te laten neuken door de lekkere pik van de buurjongen!
 
Neuk Blog

Buurvrouw Neuken

Stiekem sex met haar

Menu

Blogs

Naakte buurvrouw wil geneukt worden

Buurvrouw klopt op de muur om aan te geven dat ik mag komen

Vanochtend toen ik mijn huiswerk aann het maken was op mijn kamertje hoorde ik weer geklop door de muur. Het geheime signaal van mijn buurvrouw dat de kust veilig is. Meteen klopte ik terug en rende de trap af, de tuin in, de schutting over en de achterdeur van mijn buurvrouw binnen. Ik ken de weg en vond haar naakt in de slaapkamer die aan die van mij grenst. We gaan het weer doen. We gaan weer neuken. Al de vierde keer deze week!

Voor het neuken moet ik de buurvrouw beffen

Gek op het likken aan en in de kut van mijn lekker geile buurvrouw

Ik hoef pas vanmiddag weer naar school. Mijn buurvrouw kent mijn rooster. Haar man is de hele dag op zijn werk en ze heeft zo'n behoefte aan sex. Daarom nodigt ze mij uit, want ze weet dat ik heel graag neuk en bef enzo. Ja, beffen, daar hou ik van. Nooit eerder gedaan, maar die kale kut van mijn buurvrouw is wel heel erg lekker. Ze geniet er enorm van. Ik lebber lekker snel en af en toe steek ik mijn tong zo diep mogelijk naar binnen. Dan kreunt ze even extra luid!

Neuken in de kut van de buurvrouw

Penis af laten zuigen door buurvrouw en haar daarna penetreren

Mijn lul mag ik nu in haar mond hangen en reken maar dat die snel stijf wordt. Mijn buurvrouw kan pijpen als de beste! Een ervaren vrouw en ik moet mijn pik er snel uithalen, want anders spuit ik haar helemaal onder. Ik trek me niet meer af sinds ik met mijn buurvrouw ben en heb elke keer een zak vol zaad die op springen staat. Zo, ze wil op z'n hondjes genomen worden. Hup, die zit er in. Ik heb lekker veel energie dus ik zal haar eens stevig en heel snel naaien!

Neuken en spuiten bij buurvrouw

Neuken in mijn buurvrouw en zin om haar lekker hard vol te spuiten

Ik ga op mijn rug liggen en laat mijn buurvrouw over mijn pik zakken. Misschien heeft ze vandaag ook weer zin in anaal. Eergisteren mocht ik in haar kontje. Wat is ze toch geil. En ik ook trouwens. Dat wordt een cumshot waar ze niet van terug heeft. Ik ben benieuwd of ze me weer over haar gezicht laat spuiten. Anders doe ik het wel over haar borsten. Dat is lekker, want dan smeert ze mijn zaad altijd helemaal uit over haar buik. Ik voel dat ik bijna ga klaarkomen!

DOWNLOAD