Een lekker tiener met grote borsten wordt uitgenodigd voor een tochtje op een boot en het verlegen meisje stapt aan boord, waar ze langzaam steeds geiler wordt!
 
Neuk Blog

Jonge Borsten

Tiener met dikke tieten

Menu

Blogs

Zeer mooi tienertje met grote borsten

Mooi meisje met grote borsten uitnodigen voor een tochtje op de boot

Sorry dat ik je stoor, juffrouw. Ik zie dat je lekker aan het genieten bent van het mooie uitzicht en van het fijne weer. Ik zie ook dat je het jezelf lekker gemakkelijk hebt gemaakt door je topje af te doen, maar ik wilde je toch even storen om te vragen of je deze kant op wilt kijken. Zie je die boot daar? Die grote witte? Die is van mij en ik wilde je uitnodigen om met mij een eindje te gaan varen. Heb je daar zin in? Je kunt me natuurlijk volledig vertrouwen! Erewoord!

Mooi kontje en lekkere borsten

Bloedmooie meisje met dikke borsten gaat aan boord van de boot

Geen probleem als je je topje weer aan wilt trekken hoor. Kom maar mee, dan zal ik je laten zien hoe mijn bootje eruit ziet. Stap maar aan boord. Wat een ongelooflijk lekker sletje! Wat een kontje! Als ik die eenmaal op mijn boot heb kan ik er mee doen en laten wat ik wil. Zo'n meisje laat ik niet zomaar gaan. Dit grietje ga ik midden op het meer een flinke beurt geven, maar dat laat ik nu nog niet merken. Eerst maar even aan boord krijgen!

Tiener borsten bruin laten worden

Meisje wil haar borsten ontbloten om ze lekker bruin te laten worden

Ja, vind je het leuk op mijn bootje? Inderdaad, de eenzaamheid is wel erg fijn, vind ik ook. Niemand die je ziet of kan horen. In theorie kun je in je nakie rondlopen en je hele lichaam bruin laten worden. Of ik dat wel eens doe? Ja, natuurlijk. Maar ik zou zeggen, maak het je gemakkelijk. Doe rustig je bikini uit. Laat die mooie borsten van je maar bruin worden. Anders ziet het er ook ze gek uit met van die witte driehoekjes erop, vind je niet?

Meisje met grote borsten is geil geworden

Meisje met grote borsten wil midden op het meer een pauze houden

Je bent al wat minder verlegen dan toen je aan boord stapte. Zeg, wat vind je ervan als ik de moter uitzet en dat we hier een leuke pauze maken, midden op het meer? Beetje van de zon genieten, ik kan je eventueel een fijne massage geven en je rug insmeren met zonnebrandolie. Ja, vind je dat een leuk en spannend idee? Zullen we anders allebei onze badkleding helemaal uittrekken? Dat is veel comfortabeler. Kom maar bij mij, ik zal je wel even helpen...

DOWNLOAD