De buurjongen van deze tiener komt weer even langs om lekker met haar te gaan neuken! Op het bed van haar ouders spuit hij zijn hele piemel leeg!
 
Neuk Blog

Buurmeisje Neuken

Jongen heeft sex met tiener

Menu

Blogs

Jongen wil buurmeisje weer neuken

Jongen komt weer stiekem bij zijn buurmeisje om haar te neuken

Daar is hij weer! Haar ouders zijn allebei werken en toevallig hebben zowel zij als haar buurjongen een paar tussenuren, zodat ze niet naar school hoeven en niemand verder weet dat nu bij elkaar zijn. Dat is belangrijk, want haar ouders zijn er van overtuigd dat hun dochter nog maagd is. Sinds een paar maanden is ze dat niet en dat heeft ze te danken aan haar buurjongen. Die is nu binnen en heeft zijn kleren uitgetrokken. Kijk, hij krijgt al een erectie!

Buurmeisje pijpt knul

Buurmeisje zuigt lekker aan de harde lul van haar geile buurjongen

Ze heeft er veel zin in! Met haar buurjongen heeft ze inmiddels als minstens tien keer geneukt en elke keer vindt ze het lekkerder. Na de vierde keer begon ze al met pijpen en vandaag is dat voor hem de opening van deze geile vrijpartij. Pijpen vindt ze lekker en reken maar hij ook hij daar enorm van geniet. Voor een onervaren meisje pijpt ze verdomde goed. Midden in de woonkamer zuigt ze aan de harde stok van haar buurjongen en laat zich ondertussen door hem strelen!

Neuken in zijn buurmeisje

Buurmeisje wordt op het bed van haar ouders vaginaal gepenetreerd

De jongen wrijft wat over het kutje van zijn buurmeisje en merkt dat ze heel vochtig is. Blijkbaar is ze erg geil. Zijn vinger steekt hij naar binnen, maar zij geeft aan dat hij haar moet volgen naar de slaapkamer van haar ouders zodat hij zijn penis in haar spleetje kan steken. Ze gaat op haar rug liggen en opent de benen. De jongen kruipt bovenop haar en stuurt zijn harde pik naar haar poesje. Zonder moeite glijdt de staaf in dat warme, vochtige gleufje en heerlijk neukt hij haar op het bed van de buren!

Klaarkomen over buurmeisje

Jongen spuit zijn sperma over de buik van zijn buurmeisje heen

De tieners neuken er lekker op los en proberen weer allemaal nieuwe standjes uit. Wanneer hij onderop ligt en zit met de pik in haar kut heen en weer draait en springt voelt hij dat hij zal klaarkomen. Hij jast zijn pik snel uit haar spleetje en rukt zich binnen een paar halen naar een spuitend orgasme! Het zaad vliegt de lucht in en spettert haar hele buik onder. Er komt zelf sperma op hara neus terecht en op haar tepels. Wat een geweldig orgasme!

DOWNLOAD