Een lolita meisje is aan het douchen en vindt het leuk dat er foto's van haar gemaakt worden! Ze laat haar kleine spleetje zien en speelt er lekker mee!
 
Neuk Blog

Lolita Kutje

Meisje laat haar spleetje zien

Menu

Blogs

Lolita verbergt haar kutje

Lolita vindt het spannend als ik foto's van haar maak

Lolita is zo'n typisch meisje dat niet genoeg aandacht kan krijgen. Ze maakt overal een show van. Zelfs het douche gordijn is voor haar als het gordijn op een podium. Ze houdt er van om te teasen. Maar ik vroeg me af: hoe ver zou ze eigenlijk gaan? In hoeverre is ze echt geil? Zou ze bereid zijn om haar kutje aan me te laten zien? Want wie wil er nu niet een lekker lolita kutje zien? Zo'n klein spleetje van een lekker tiener sletje!

Ingezeept lolita kutje

Lolita smeert zich in met zeep om haar kutje te verbergen

Of ik haar mag zien zonder het gordijn. Ja dat vindt ze ok, maar lolita is een beetje bijdehand. Eerst smeert ze zich vol met zeep, zodat haar kutje en haar tietjes verborgen zijn en dan opent ze het gordijn pas. Heel stoer kijkt ze me aan en doet alsof ze een echte porno actrice is. Dapper, maar toch stelt ze me niet tevreden hiermee. Ik wil dat witte vagina vlees van haar zien en ook die twee leuke tietjes van haar. Maar zelfs met zeep erop zien ze er leuk uit!

Lolita laat haar kutje zien

Lolita meisje is eindelijk bereid haar kutje te laten zien

Vooruit dan. Ze wilde me gewoon een beetje opgeilen. Ze belooft de zeep van haar lijfje te wassen en me haar kutje te laten zien. Ze zet een zwoele blik op, draait zich half om en als een echte striptease danseres wast ze beetje bij beetje de zeep van haar ranke lichaam. Zo onthult ze steeds meer van haar borstjes en haar kutje. Langzaam draait ze zich naar mij toe en daar zie ik dat onweerstaanbaar lekkere spleetje van haar. Helemaal glad en kaal!

VIngertje in haar lolita kutje

Lolita gaat haar kleine kutje lekker vingeren

Ze danst sexy en ik kan mijn ogen niet van haar kutje afhouden. Dan gaat ze op de grond in de douche zitten en opent haar benen. Het kleine kutje is nu perfect zichtbaar. Ik wil dat ze zich gaat vingeren, maar het is duidelijk dat ze dat nog niet vaak gedaan heeft. Ze steekt haar wijsvinger gewoon in haar malse holletje en sopt het heen en weer. Ik ben bang dat ik lolita even moet helpen en haar moet uitleggen hoe dat precies moet!

DOWNLOAD