Je zult maar door je moeder gewassen worden en ongewild een erectie krijgen! Wat dan!? Dat overkwam deze jongeman en moeder vond het allemaal wel vermakelijk!
 
Neuk Blog

Moeder wast piemeltje

Zoon krijgt erectie

Menu

Blogs

Moeder wast haar zoon

Moeder wil dat haar zoon schoon wordt en gaat hem zelf wassen

Moeder vindt dat haar zoon zich maar slecht wast. Elke keer na het douchen controleert ze hem en betrapt hem er op dat hij nauwelijks zeep heeft gebruikt of dat hij zich niet achter de oren heeft gewassen en daarom heeft moeder besloten om haar zoon zelf maar eens goed schoon te maken. In de badkamer schrobt ze het hele lijfje van haar blote zoontje. Ja, het hele lichaam, inclusief zijn geslachtsdeel: een klein, kort, maagdelijk, bungelend piemeltje!

Moeder wast penis van zoon

Moeder wast het piemeltje van haar zoon en hij wordt opgewonden

Ze heeft met haar vingers net tussen zijn billen gewreven en nu is de voorkant aan de beurt. De jongen krijgt het even moeilijk als hij die warme douchestraal op zijn piemeltje voelt klateren. Het is een fijn gevoel. Het is een heerlijk gevoel en hij voelt een tinteling opkomen. Maar van de andere kant kan hij nu toch geen erectie krijgen, voor de ogen van zijn mama!? Moeder heeft al lang gemerkt dat het pikje wat begint te groeien en aan het uitzetten is!

Jongen krijgt stijve door moeder

Moeder stapt in bad om de jongen te wassen en voelt zijn erectie

Haar zoon begint zich te verzetten en wil niet meer gewassen worden door moeder. Maar zij laat het er niet bij zitten, kleedt zich uit en stapt zelf in bad om de jongen te dwingen zich door haar te laten wassen. Als ze in bad staat is het al te laat. Hij heeft een erectie gekregen en zij ziet het. De jongen weet niet wat hij moet doen en omhelst zijn mama, zodat ze zijn penis niet kan zien, maar tegelijkertijd grijpt ze zijn pikje vast! Wat nu? Zijn stijve plassen in mama's hand!

Zoon afgezogen door moeder

Moeder knielt voor haar zoon en steekt zijn penis in haar mond

Er is niets meer aan te doen. Moeder laat zijn piemeltje niet meer los en begint er zelfs aan te trekken. Hem lukt het niet meer om zijn pikje slap te laten worden en geeft zich over. Elke ruk die moeder aan zijn pikje geeft voelt hemels aan. Als zijn mama dan opeens door de knieŽn zakt kan hij zijn ogen niet geloven: ze neemt zijn penis in de mond! Wat een raar gevoel! Wat een fijn en warm gevoel is dat. Nu kan het niet lang meer duren of het zaad stroomt naar buiten. Heel veel zaad...

DOWNLOAD