Een geile vader neemt zijn jonge dochter op schoot en voelt een erectie opkomen! Hij besluit sex te gaan hebben met de jonge meid, maar zij wil niet! Wat nu!?
 
Neuk Blog

Dochter Verkrachten

Rape door haar vader

Menu

Blogs

Incest vader randt dochter aan

Vader neemt zijn jonge dochter op schoot en laat haar niet meer los

Kom eens gezellig bij papa op de bank zitten, lieverd. Heel aardig roept hij zo zijn jonge dochtertje bij zich. Maar hij wil niet dat ze naast hem gaat zitten! Nee, op schoot bij haar lieve vader. Hij pakt haar met beide handen vast en trekt haar rokje een beetje omhoog. Dat vindt ze niet fijn, want even later voelt ze hoe de handen van hara vader over de binnenkant van haar benen strelen. Ook voelt ze dat in de broek van haar papa een bobbel aan het groeien is!

Vader betast kutje van dochter

Incest vader begint het kutje van zijn dochter te strelen en te aaien

Het meisje probeert weg te gaan, maar vader duwt haar naast zich op de bank en doet haar linkerbeen over zijn been, zodat haar meest intieme plek nu goed te bereiken is. Hij kijkt zijn dochter met een smerige blik aan en zij begint nu echt angstig te worden. En niet onterecht, want papa duwt opeens zijn hand in haar kruis en wrijft over haar jonge poesje! Dat bezorgt het arme meisje een rilling en een schok, maar vader houdt er niet mee op. Hij begint haar kutje nu zelfs te masseren!

Likken aan zijn dochter

Vader ontbloot het kutje en de tietjes van zijn dochter en likt haar nat

De arme tiener meid rilt van de angst. Vader houdt haar stevig vast en beveelt haar op te staan. Hij trekt het slipje van zijn dochter naar beneden, opent haar bloesje en trekt haar beha los. Nu zijn haar borstjes en haar vagina ontbloot en zij vindt het vreselijk maar vader is nu niet meer te stoppen. Hij betast zonder enige schaamte elk verboden plekje van zijn dochter en steekt zijn tong uit om alles af te likken. Hij lebbert aan haar tietjes, steekt zijn vingers in haar kutje en masseert haar jonge, zachte billetjes stevig!

Meisje gaat vader pijpen

Dochter moet de stijve penis van haar vader in haar mondje nemen

Het arme meisje begrijpt dat ze niet meer kan ontkomen aan een vrijpartij met haar vader. Pure incest, bah! Ze besluit om zich niet meer te verzetten en har vader zo goed mogelijk te gehoorzamen om schade te voorkomen. Vader is daar heel blij mee en gaat op zijn rug op de sofa liggen. Hij beveelt zijn dochter om haar een orale beurt te geven. Ze moet hem overal likken, zijn penis aftrekken en uiteindelijk dus die dikke, vieze lul van haar bloedeigen papa in haar mondje steken!

DOWNLOAD