Omdat ze bang is voor een slecht cijfer maakt dit meisje spannende sexfoto's die ze aan haar leraar kan geven in de hoop hiermee een dikke voldoende te kunnen scoren!
 
Neuk Blog

Geile Leerling

Sexfoto's voor haar leraar maken

Menu

Blogs

Geile blonde leerling

Geile leerling besluit op een andere manier een hoog punt te halen

Ik kom er echt niet uit. Morgen moet ik die verrekte wiskunde opgave inlveren en ik snap er geen hout van. Is er dan niemand die me kan helpen? Ik ben radeloos, hopeloos en mijn leraar zal me een 1 geven als ik niet geholpen wordt. Ik weet het niet meer. Ik heb nog maar één mogelijkheid en dat is dat ik in mijn opgave papieren een paar spannende foto's stop die hij mag houden als hij me een goed cijfer geeft. Ik weet dat mijn leraar op me geilt, dus dan moet het zo maar!

Sexy pose van geile leerling

Geile leerling poseert heel sexy voor haar vieze leraar wiskunde

Dit vindt hij vast heel geil. Om mij zo in mijn lingerie te zien met een calculator. Hij geilt volgens mij ook heel erg op rekenmachines dus dit zal hij wel dubbel zo heet vinden. Zelf ontspanner aan en klik. Ik heb helaas geen grote borsten om mee te pronken, maar misschien vindt mijn meester mijn kleine tietjes ook wel leuk om naar te kijken. Verder heb ik een lekker strak buikje, dus dat zal wel geen probleem zijn voor hem. Zo'n viezerik is hij wel, dat hij op jonge leerlingen geilt!

Geil kutje van leerling

Lekker geile leerling maakt foto's van haar lekkere kutje en kontje

Ik moet er wel zeker van zijn dat ik een goed cijfer krijg, want anders ga ik dit jaar niet over. Daarom zal ik nog wat betere foto's maken. Ik laat gerust mijn kutje zien hoor. Daar ben ik niet bang voor. Die viezerik vindt het vast wel extra lekker om mijn kontje en mijn natte poesje te zien. Ik heb me toch geschoren deze week dus ik heb een hartstikke mooi kutje om aan hem te laten zien. Mag hij zich lekker op haar rukken of wat dan ook. Zolang ik maar een hoog cijfer krijg!

Dildo in kutje van geile leerling

Leerling wordt heel geil en gaat lekker met haar dildo zitten spelen

Ik word hier wel een beetje geil van hoor. Als je het niet erg vindt pak ik mijn dildo erbij en zal ik nog wat leuke plaatjes maken. Die kan ik dan eventueel gebruiken als hij mijn bravere foto's weigert. Zo, eentje met mijn dildo in mijn spleetje. Dat zal hij wel kunnen waarderen. Als hij dit niet lekker vindt is hij gewoon homo. Zo simpel is dat. Ik ben toch niet lelijk en ook niet gek? Elke man wil zo'n lekker ding als ik neuken, dacht ik. Ik trouwens ook hoor, ik wil ook met veel mannen neuken...!

DOWNLOAD