Een jongen sluipt bij haar buurvrouw naar binnen terwijl ze doucht om te controleren of ze echt een vrouw is of misschien een penis heeft!
 
Neuk Blog

Vrouw Met Piemel

Lekkere shemale babe heeft penis

Menu

Blogs

Vrouw met of zonder piemel onder de douche

Benieuwd of mijn buurvrouw een vagina of een piemel heeft

Elke keer als ik mijn buurvrouwen naar buiten hoor gaan kijk ik uit het raam. Ik vind haar lekker, heel erg lekker, maar misschien komt dat door dat geheim dat ze verbergt. Ten minste, ik heb al maandenlang het vermoeden dat die mooi blonde buurvrouw van mij geen echte vrouw is en ik durf het haar niet te vragen! Daarom luisterde ik via onze badkamer wanneer mijn buurvrouw een douche zou nemen om dan stiekem naar binnen te gaan bij haar en met eigen ogen te zien of ze een penis heeft of een vagina!

Geschrokken vrouw met piemel

Blote buurvrouw ontdekt dat ik haar sta te begluren in de badkamer

En in mijn lompheid schop ik tegen de wasmand, mijn buurvrouw schrikt zich een ongelukt, geeft een gilletje en probeert haar intieme lichaamsdelen te bedekken. Maar dan herkent ze me en meteen verandert haar stem in die zwoele, sensuele stem die ik altijd van haar hoorde. Wat ik in haar huis deed en vooral in haar badkamer. Ik stamelde wat losse woorden en mijn buurvrouw begreep vrijwel direct waarom ik haar zo graag een keer naakt wilde zien!

Vrouw met piemel

Mijn buurvrouw laat me zien dat ze een echte piemel heeft

Ze wist dat ik mijn nieuwsgierigheid niet kon bedwingen en vandaag een antwoord kwam halen. Haar handen glijden langzaam van haar borsten en mijn buurvrouw draait haar lichaam langzaam naar me toe. Mijn hart begon snel te bonzen: ze heeft een piemel! Deze vrouw is een omgebouwde man, maar wat een pracht exemplaar. De shemale geniet van mijn reactie en maakt me duidelijk dat we nu in een gekke situatie terecht zijn gekomen en dat we daar het beste van moeten maken!

Likken aan piemel van vrouw

Mijn shemale buurvrouw laat me samen met haar onder de douche

Ik geloof dat ik het begrepen heb en trek mijn kleren uit. De vrouw protesteert niet en dat is een goed teken. In mijn blootje loop ik naar de douche en stap bij haar in de cabine. We raken elkaar nu aan en wrijven over elkaars armen. Mijn penis raakt die van haar aan en mijn knieŽn worden week. Ik kniel voor mijn buurvrouw en bekijk haar penis. Ik pak hem vast tussen duim en wijsvinger en ruk er heel lichtjes aan. De piemel wordt stijf en ik open mijn mond. Voor de eerste keer een penis in mijn mond... Oh, wat is dit lekker!

DOWNLOAD