Een studente van de kunst academie krijgt opeens een heel nat kutje en trekt haar slipje uit om aan haar vaginale sappen te ruiken!
 
Neuk Blog

Nat Slipje

Studente met een vochtig kutje

Menu

Blogs

Tekenen en gevoelig kutje

Lekkere kunst academie studente met jeuk tussen de benen

De bloedmooie, ranke studente van de kunst academie is rondjes aan het tekenen en niet omdat ze daar zo goed in is, maar omdat ze er met haar gedachten helemaal niet bij is. Haar benen gooit ze om de zoveel minuten andersom over elkaar heen, want tussen haar benen jeukt het. Geen vervelende jeuk, maar een heel fijn gevoel. Op de een of andere manier voelt het warm, vochtig en enigzins prettig aan. In elk geval kan ze zich niet concenreren!

Spelen met haar tietje en kutje

Kunst studente opent haar benen om haar kutje te betasten

Het gaat zo niet langer. De mooie studente wil nu toch wel eens weten wat er precies aan de hand is en doet haar linkerbeen omhoog zodat ze haar warme gleufje wat frisse lucht geeft. Met haar kwast zwiebert ze een beetje over haar vagina heen en merkt dat dat best wel een fijn gevoel geeft. Haar andere handje glijdt ongemerkt onder haar shirtje, waaronder ze geen beha draagt en dus direct haar lekkere tietje in de handen houdt!

Haar slipje is helemaal nat

Lekkere studente merkt dat ze een heel erg nat slipje heeft

Dat geeft haar toch wel even een heel fijn gevoel en ze heeft het gevoel dat er iets uit haar spleetje druipt. Een fluweel zacht gevoel, een beetje warm en enigzins kietelend. Ze trekt haar handje weg vanonder haar shirtje en betast haar slipje. Het is helemaal nat! Haar witte slipje is druipnat! En nu ze zo op haar spleete drukt krijgt ze weer zo'n prettige rilling die door haar lijfje giert. Nu kan ze echt niet meer verder tekenen!

Vochtig kutje van meisje gevingerd

Jonge kunst studunte steekt vinger in haar natte kutje

De hete studentje is nu echt niet meer te remmen en ze schuift haar natte slipje opzij om haar vinger naar binnen te drukken. Die glijdt er zonder enige moeite in, want ze is zo enorm vochtig. Dit heef tze nog nooit eerder meegemaakt. Dit gevoel van geilheid maakt haar nogal opgewonden. Terwijl de vinger in haar spleetje zit massert de andere haar clitoris. Op deze manier bereikt ze een onweerstaanbaar lekker orgasme en maakt haar slipje helemaal nat met kutgeil!

Ruiken aan haar natte slipje

Het orgasme van de lekkere kunst studente met het natte slipje

Het orgasme van dit meisje is niet zomaar over, want ze rilt nog helemaal na in een zoete droom. Haar natte slipje heeft ze uitgetrokken en dat houdt ze nu op haar neus om daar heerlijk aan te ruiken. Het ruikt zo lekker. Dit geur van vaginaal vocht is extra opwindend voor haar. Met gesloten ogen en een klaargekomen kutje blijft ze nog een kwartier op haar tafel liggen. Ondertussen druipt er nog steeds vaginaal vocht op haar tekening!

DOWNLOAD