Een stel vrienden kruipt wekelijks in de sauna om samen te genieten van elkaar en van hun hete neukpartijen waarbij de meiden op het laatst sperma slikken!
 
Neuk Blog

Sauna Neuken

Vrienden hebben sex in de cabine

Menu

Blogs

Lekker rukken in de sauna

Spelen met de penis van haar vrienden bij haar in dfe sauna

Ik ga heel graag naar de sauna met mijn vrienden. Altijd gezellig kletsen en nog wat meer... Ja, de mannen komen altijd lekker bij ons in de cabine en je begrijpt dat de spanning dan een beetje oploopt. Ik zal je eerlijk zeggen dat als ik een blote penis zie, ik er niet vanaf kan blijven. Ik moet die gewoon aanraken, aaien, strelen... en ja, dan worden ze vanzelf hard. De mannen laten me dat natuurlijk gewoon doen en genieten van mijn handjobs!

Lekker neuken in de sauna

Vriendin zuigt pik hard in de sauna en laat zich door hem afneuken

Mijn vriendin is minstens zo erg als ik. Zij begint de eerste de beste man niet alleen af te trekken, maar ook te pijpen. Zij zuigt er lustig op los, ondanks de hitte, want ze wil zo graag een pik in haar kutje voelen. Zij weet elke penis keihard te maken binnen no time en helpt zich daarna zelf gewoon. Ze gaat op hem zitten, steekt zijn lul in haar poesje en laat zich lekker door hem neuken. Ik vind het geweldig om te zien hoe haar dikke borsten heen en weer schudden!

Neuken in de sauna is lekker

In de sauna wordt ze lekker gepenetreerd en van achteren geneukt

Ook ik word inmiddels gepenetreerd door mijn maatje. Hij is zeker niet mijn vaste vriend, nee. Wij neuken alleen maar en meestal in de sauna. Volgende week zal ik met mijn vriendin wisselen. We laten ons om de beurt door de ander neuken, maar soms doen we het ook allemaal tegelijk op een dag en wisselen we elkaars partners steeds uit. Is wel zo gezellig! Oh, dit is echt lekker, weet je! Hmmm, van achteren genomen te worden vind ik altijd zo heerlijk!

Klaarkomen in haar mondje in de sauna

Vriendinnetje laat zich in de sauna na het neuken in de mond spuiten

Oh, dit wil ik zien! Onze andere maat is al aan het klaarkomen en mijn vriendinnetje laat hem elke keer in haar mond klaarkomen! Ik vind dat altijd zo mooi om te zien. Hij spuit haar hele mond vol en zij likt en lebbert er op los. Ik weet zeker dat hij enorm van zijn orgasme geniet, dankzij haar. Haha, haar bekkie zit weer helemaal onder het zaad. Heerlijk. Ik wil ook in de mond gespoten worden! Ik denk dat ik hem nu even heel hard ga pijpen en me dan ook laat bijwitten! Hmmm!

DOWNLOAD