Een jonge en vrij lelijke rechten studente verdient wat geld bij als poestvrouw en windt de bewoner op een nogal perverse manier erg op!
 
Neuk Blog

Studente Aanranden

Bijklussende nerdslet maakt me geil

Menu

Blogs

Studente om eens lekker aan te randen

Lelijke studente maakt schoon bij mij en maakt me vies geil

Dit is Marieke, een rechten studente die wat bij wilde verdienen en bereid was om elke donderdag bij te komen stofzuigen en poetsen. We kunnen niet ontkennen dat ze gewoon een rotkop heeft, maar toch kan ik mijn ogen niet van die nerdslet afhouden. Als ik haar zo bezig zie met die stofzuiger krijg ik af en toe best zin om haar eens lekker vast te pakken. Gewoon respectloos in de kut knijpen. Tieten heeft ze nauwelijks dus dat gaat moeilijk. Haar reet is ook een optie!

Blote kont van de studente

Studente maakt het een uitdaging om haar niet even aan te randen

Vooral al ze zich bukt en weigert haar benen te te buigen. Dan glijdt haar jurkje helemaal over haar kont heen en is haar complete achterwerk opeens zichtbaar. Waarom ze dit zo onhandig doet is me een raadsel, maar ik vind het wel interessant om te zien. Een platte reet, maar wel eentje waar ik eens met mijn handen een vette pets op wil geven en via de achterkant haar vagina betasten. Maar ik kan dit niet doen! Dat zou ze nooit toestaan!

Jonge studente verdient neukbeurt

Studente laat zich besluipen, aanranden en daarna verkrachten

Kijk eens aan, nu gaat ze opeens wel door de knietjes. Dus dat kont laten zien was gewoon een uitnodiging om haar aan te randen, neem ik aan. Ik weet niet wat voor spelletje ze denkt te spelen, maar ik weet wel dat dit wijf een lesje nodig heeft. Het kan me niets schelen of ze wel of geen sex wil, ik neuk haar nu af. We zullen wel eens zien of deze lelijke nerd slet gemakkelijk wegneukt. Dit is mijn kans, ze ziet me nu niet en ik kan haar besluipen en vastgrijpen!

Compleet verkrachte studente op de grond

Ik heb de studente lekker aangerand en helemaal vol zaad geneukt

Sorry mensen, maar ik heb van dit moment even geen foto's kunnen maken, want ik had mijn handen vol om deze slet uit de kleren te sleuren en haar krijsende mond dicht te houden. Maar het is me uiteindelijk toch gelukt om haar te ontbloten en mijn penis in haar vagina te steken. Natuurlijk stribbelde ze tegen, maar dan had ze me maar niet zo op moeten geilen. Bovendien is haar vagina geschoren, dus ze was vast en zeker uit op sex. Zo, die zit even mooi onder het zaad! Enne, zo'n lelijk wijf neukt nog best lekker weg!

DOWNLOAD