Een jonge vrouw wordt extreem geil en wil gepenetreerd worden, maar heeft niets dan een grote komkommer voor handen en gebruikt die dus!
 
Neuk Blog

Komkommer Kutje

Jonge milf steekt groenten in vagina

Menu

Blogs

Komkommer wassende milf

Sexy milf wast in de keuken heel onschuldig een komkommer

Zoals zovele huisvrouwen is ook deze jongedame heel onschuldig een komkommer aan het wassen. opvallend is dat ze dit met blote borsten doet, maar van de andere kant is ze thuis en mag ze doen wat ze wil. Zorgvuldig schrobt ze de komkommer, maakt hem helemaal glad en kijkt er heel tevreden naar. Die is perfect geschikt voor haar doel. Een salade? Een hoofdgerecht? Nee, natuurlijk niet!

Likken aan komkommer

Milfje met bloot kutje sabbelt aan haar komkommer

Het milfje is klaar met wassen en gaat op het aanrecht zitten. We zien dat ze niets aanheeft onder haar rokje. Een mooi kaal kutje is duidelijk zichtbaar. Verder draagt ze sexy witte sokjes. De staartjes in haar haar maken deze milf extra lekker. Dan steekt ze de komkommer in haar mond, maar bijt niet. Ze is dus niet van plan deze op te eten. In plaats daarvan likt ze aan het uiteinde. Ze doet alsof de komkommer een penis is die ze een blowjob geeft!

Komkommer penetratie

Milf steekt het kopje van de komkommer in haar kutje

Dan leunt de milf achterover en opent de benen en dus haar kutje. De natgelikte komkommmer gaat richting haar spleetje en voorzichtig drukt ze het kopje naar binnen. Er is geen twijfel meer over mogelijk: deze komkommer gaat dienst doen als dildo. Hij glijdt er verbazingwekkend goed in. Haar kutje lijkt misschien wel klein, maar het is zeer rekbaar. De komkommer glijdt er centimeter voor centimeter in. Dat doet haar veel genot!

Komkommer zit in haar vagina

Grote komkommer zit enorm diep in de kut van het milfje

De milf gaat maar door. Ze duwt de komkommer steeds verder in haar kutje en moet zelf rechtop gaan zitten. De komkommer zet ze op het aanrecht en laat zich er nog verder overheen zakken. Het doet een beetje pijn, maar ze vindt het verder geweldig dat die komkommer er zo diep in kan. Nog een beetje over het clitje wrijven en laat dat orgasme maar komen! De dag voor deze milf kan niet meer stuk. Na dit orgasme kan ze er weer even tegenaan!

DOWNLOAD