Een lekkere negerin laat zich in elk mogelijk standje beffen en geniet van het ene na het andere orgasme dat ze mag beleven dankzij deze befkoning!
 
Neuk Blog

Kutje Beffen

Likken aan de vagina

Menu

Blogs

Likken aan zwart kutje

Lekkere negerin wil heerlijk gebeft worden en 5x klaarkomen

Als je ze sex wilt hebben met deze oergeile negerin zul je er aan moeten geloven: haar vagina zal gelikt moeten worden! Dit kutje dient heerlijk gebeft te worden en het sletje wil minstens vijf keer klaargekomen zijn voordat ze aan jouw pik begint. Maar wie houdt er nu niet van beffen? En zeker zo'n ontzettend lekker kutje als deze, dat is geen straf! Het is puur genot om je tong over die bruine schaamlipjes te halen en dat roze vlees daar binnen in op te zoeken!

Van achteren in haar kontje met de tong

Kutje van lekkere negerin heerlijk beffen en meteen ook rimmen

Beffen is voor deze negerin een ruim begrip, want dat betekent zeker niet dat hij alleen maar met zijn tong een beetje heen en weer kan flapperen. Integendeel: ze draait zich in elk mogelijk standje zodat hij haar vagina en wijde omgeving kan likken. Dat wil zeggen: ook haar kontgaatje. Dit sletje laat zich meteen ook rimmen en ook dat is geen straf, want dat donkere rozetje van haar is vreselijk lekker. En zelfs in dit standje weet ze haar hoogtepunt te bereiken!

Beffen en orgasme drinken

De geile negerin komt keihard klaar en druipt leeg in zijn beffende mond

Maar de beste manier voor deze geile negerin om klaar te komen is natuurlijk door haar kutje op zijn gezicht te zetten en naar beneden te zakken, zodat ze niet alleen van zijn tong kan genieten, maar ook meteen van zijn neus! Zelf schuift ze een beetje heen en weer en hij doet zijn best haar malse spleet zo lekker mogelijk af te likken! Schreeuwend komt de negerin klaar en laat haar spleet extra veel vocht in zijn mond lekken! Wat een fantastisch orgasme!

Sperma spuiten in mond van negerin

Beloning voor het beffen bestaat uit een super geile blowjob

Je zou haar bijna een egoïste noemen, maar je echt beloning komt nu. Ze is minstens 5x klaargekomen en zal je nu dubbel en dwars bedanken. En dat terwijl je zelf zo genoten hebt van het likken aan haar kutje! Maar zij gaat het hoe dan ook goedmaken en pakt je pik die ze tussen haar dikke lippen schuift, in haar mond! Dan begint ze je te pijpen zoals je nog nooit eerder afgezogen bent en reken maar dat ja haar wangen compleet zult opvullen met sperma!

DOWNLOAD