Studente Linda uit Utrecht heeft een Sybian neukmachine gekocht en nu ze weer geil is neemt ze plaats om een bruut hard orgasme op te wekken!
 
Neuk Blog

Sybian Tiener

Meisje op neukmachine

Menu

Blogs

Tiener prepareert Sybian

Tiener uit Utrecht heeft een Sybian neukmachine bijeen gespaaard

Sybian zijn alleen voor rijpe Amerikanen? Absoluut niet. Linda, studente uit Utrecht heeft er ook eentje op haar studentenkamertje staan. Bij elkaar gespaad van haar werk achter de bar in een bekend café in de binnenstad. In haar uitgeholde bank verstopt ze het grote apparaat, maar als ze overdags alleen thuis is doet ze haar deur op slot en haalt ze de neukmachine tevoorschijn. Alles is goed afgesteld, glijmiddel op de dildo en het feest kan beginnen!

Neukmachine aanzetten

Tiener neemt plaats op de Sybian en zet de neukmachine aan

Linda kleedt zich helemaal uit, gaat eerst op de bank met haar kutje spelen om het lekker nat te maken en smeert dan wat glijmiddel aan de binnenkant van haar lipjes. Voorzichtig laat ze zich over de dildo van de Sybian heenzakken en als de staaf helemaal in haar tiener gleufje zit ontspant ze zich en pakt de afstandsbediening. De Sybian wordt aangezet en de eerste trillingen maken Linda al heel erg opgewonden. Wat kan ze genieten van deze neuk machine!

Sybian maakt kutje klaar

Tiener krijgt gigantisch hard orgasme op de trillende Sybian

Linda heeft al snel de juiste stand te pakken. Zo wil ze klaarkomen en ze merkt dat het echt niet lang meer zal duren. Haar poesje is flink aan het vibreren en de dildo sopt genadeloos in haar gleufje. Ze voelt dat het vandaag niet lang zal duren. Gelijk heeft ze, maar het orgasme is weer extreem intens! Ze komt klaar met hoge gilletjes en probeert een harde schreeuw te onderdrukken. Ze zet de Sybian uit en blijft nog vijf minuten op de dildo zitten nagenieten! Dat was heftig!

DOWNLOAD