Een jong verpleegstertje heeft medelijden met een jonge patient en besluit hem te verwennen met een blowjob! Dat lijkt erg goed te helpen bij zijn genezing!
 
Neuk Blog

Pijp Zuster

Verpleegster zuigt patient af

Menu

Blogs

Zuster wordt geil van jongen

Nachtzustertje sluipt de kamer op waar een knappe patient ligt

Ze is pas een maand aan het werk als zuster en moet vandaag een nachtdienst draaien. Vooral die ene jongeman moet ze goed in de gaten houden, want hij is wel heel erg rustig. Stiekem sluipt ze zijn kamer op en gaat naast het bed staan om de patienr te bekijken. Ze krijgt medelijden met hem en zou hem zou graag beter willen zien. Het zou zelfs haar vriendje kunnen worden. Misschien kan ze hem beter maken op haar manier? Ze heeft een goed idee...

Zuster geeft jongen en erectie

Zuster ontbloot jongeman en begint over zijn slappe penis te aaien

Langzaam trekt ze het laken van de zieke jongen omlaag en ontdekt dat hij helemaal naakt is. Ze ziet zijn mooie borst en kan het niet nalaten om die te aaien. Ze trekt het laken nog verder omlaag en ontbloot zo zijn penis. Voorzichtig raakt ze die aan en hij begint te bewegen. De slappe plasser krult omhoog en begint te groeien. Ze aait voorzichtig over de dikke wordende worst en trekt deze langzaam af. Hij wordt stijf. De zuster buigt zich voor over en opent de mond!

Zuster pijpt jongen klaar

Zuster pijpt jongeman helemaal klaar en laat zich door hem vingeren

Het zustertje opent haar mond en steekt de penis naar binnen. Ze begint de jongeman te pijpen en hij wordt langzaam wakker. Tevreden kijkt hij naar zijn lul en ziet hoe het mooie zustertje hem verwent. Hij begint haar benen te strelen en aait over die lekkere billen van haar. Zijn vinger glijdt in haar slipje, in haar poesje en zelfs in haar kontgaatje. De zuster geniet er van en laat de penis niet uit haar mond glippen. Ze gaat er mee door tot hij helemaal is klaargekomen in haar mond!

DOWNLOAD