Vanuit zijn kamer dan de gluurder op het balkon van zijn jonge buurmeisje kijken en treft daar de zonnende meid aan die al snel behoorlijk geil begint te worden!
 
Neuk Blog

Meisje Begluren

Zonnende tiener op het balkon

Menu

Blogs

Meisje begluren

Het mooie buurmeisje begluren dat ligt te zonnen op haar balkon

Naast mij wonen Aziatische immigranten en ze hebben een zeer mooie dochter. Een lekker klein asian meisje dat vaak gewoon doet waar ze zin in heeft. Ik hoor via mijn raam dat er iets loos is. Haar ouders zijn weg en zij is alleen thuis. Ze maakt van de gelegenheid gebruik om op het balkon te gaan liggen en daar fijn te zonnen. Niemand kan het zien vanaf de straat, maar ik heb een klein raampje in mijn badkamer waardoor ik haar nu stiekem kan begluren!

Meisje kleedt zich helemaal uit

Meisje weet niet dat ze begluurd wordt en kleedt zich helemaal uit

Daar ligt ze dan. Wat is ze mooi! Zo'n lekker rank lijfje, mooie egale huid, kleine tietjes hmmm. Maar wat krijgen we nu? Ze trekt haar topje uit! Wauw, ik kan haar tepeltjes nu zien. Hey, haar broekje gaat nu ook uit. Dat is goed nieuws! Daar ligt mijn mooie asian buurmeisje nu helemaal naakt op het balkon. Ze denkt nog steeds dat niemand haar kan zien. Ze moest eens weten dat haar buurman haar nu begluurt met zijn broek op de knieŽn en hand aan zijn penis!

Tiener meisje vingert zich

Meisje laat zich begluren terwijl ze met haar kleine kutje speelt

Blijkbaar is mijn buurmeisje in dezelfde geile stemming als ik, want haar handjes legt ze nu op haar tietjes en op haar kutje. Ze begint zich te masseren, te wrijven, te aaien... ik zie hoe haar middelvingertje tussen haar schaamlipjes glijdt en de vingertjes van haar andere handje zachtjes in haar tepeltje knijpen. Ik sta me hier ondertussen in hetzelfde ritme af te trekken. Wat is er mooier dan een live masturbatie show van een bloedmooie tiener die niet weet dat ze begluurd wordt!

Meisje betrapt gluurder

Klaargekomen buurmeisje ontdekt dat ze door mij begluurd wordt

Mijn buurmeisje is goed op weg naar een lekker orgasme. Daar gaat ze dan. Ze komt klaar! Ze trilt helemaal en perst haar oogjes samen. Ze kreunt en een gilletje komt uit haar mondje. Ik trek me nog harder af en kom ook klaar. Ik spuit de badkamer tegels vol met zaad en slaak een kreun van genot. Mijn buurmeisje hoort het en kijkt verschrikt in mijn richting. Ze gaat rechtop zitten en ontdekt dat ik voor mijn kleine badkamer raam zit. Ik heb geen excuus. Ik ben betrapt en glimlach naar haar. Een twijfelachtige glimlach verschijnt nu ook op haar gezichtje...

DOWNLOAD