Een blonde studente houdt een auto aan omdat ze naar huis wil, maar weet niet dat ze in de auto van een verkrachter stapt!
 
Neuk Blog

Liftende Meid Rapen

Liftstertje stapt in de verkeerde auto

Menu

Blogs

liftende blondine stop auto

Jonge blonde studente heeft lift nodig en houdt zomaar een auto aan

In the middle of nowhere bevindt ze zich, deze mooie blonde studente! Daar hoort zo'n mooi ding niet thuis, want dat trekt schorriemorrie aan. Dus snel naar huis, snel een auto aanhouden die haar een lift kan geven! Wat een geluk, daar komt net een auto aan en wat leuk: hij remt af. Wat een aardige meneer! Even kijken of hij de mooie studente daadwerkelijk mee wil nemen in zijn auto!

Meisje stapt in auto van raper

Man vindt blonde studente heel aantrekkelijk en biedt haar een lift aan

De auto stopt bij de mooie studente en het raampje gaat omlaag. Een knappe man ook nog en ook hij is verrast bij het zien van zo'n mooie blonde jongedame. Een lfit? Maar natuurlijk, stap maar snel in schatje, jij mag wel meerijden! Blij dat ze is stapt ze in zijn auto en begint hem al te bedanken voor zijn vriendelijkheid. De man grijnst en haalt de sleutel uit het stopcontact. Verbaasd vraagt het meisje zich af waarom hij dat doet...

Man dwingt meisje om te pijpen

Blonde studente wordt hardhandig gedwongen de man af te zuigen

De sleutel verdwijnt in zijn broekzak en meteen ritst hij zijn broek open, vist zijn penis eruit en het meisje schrikt zich kapot bij het zien van de groeiende pik! Een ogenblik later voelt ze zijn sterke hand tegen de achterkant van haar hoofd aan drukken en ze begrijpt wat er aan de hand is: ze moet de man afzuigen! Maar dat was ze niet van plan! Hij denkt daar echter heel anders over..

Gedwongen man te pijpen

Meisje wordt de auto uitgesleurd om de raper lekker af te zuigen

Hij merkt dat ze niet mee wil werken en stapt uit de auto, laat zijn broek tot op de enkels zakken en sleurt de arme meid over de stoel zo naar buiten. Ze valt op de grond, maar hij trekt haar al snel weer omhoog, zodat hij zijn pik diep in haar mond kan steken. Het duurt niet lang of haar krachten worden minder en het lukt hem zijn penis helemaal in haar mond te steken. Wat is hij nu aan het genieten!

DOWNLOAD