Twee lesbische vrouwen worden geil op het strand en beginnen elkaar te zoenen en likken, maar weten van geen ophouden en gaan dan liggen beffen!
 
Neuk Blog

Strand Beffen

Lesbische sex in het openbaar

Menu

Blogs

Lesbo's dromen op strand over beffen

Twee lesbische vrouwen laten zich op het strand niet versieren

Afgelopen week op het strand geweest en een paar leuke fotootjes weten te maken! Met meiden had ik even gekletst, want ze lagen daar zonder vriendjes op hun handdoek en ik dacht dat ik er wel een van kon scoren, maar dat bleek niet het geval. Ze zeiden dat ze lesbisch waren! Nou, dat moest ik dan maar geloven, hoewel ik dacht dat het een truckje was om van me af te komen. In elk geval ging ik maar weer een paar meter verderop op mijn handdoekje liggen.

Zoenen en beffen op het strand

Lesbische vrouwen beginnen elkaar te likken en zoenen op het strand

Toen ik opeen gegeven moment weer achterom keek zag ik dat die dames warempel boven op elkaar lagen! Ze giebelden en begonnen elkaar overal te zoenen. Ik zag die ene duidelijk met haar tong in het oor van de ander lebberen. Volgens mij waren ze inderdaad lesbisch. En ze leken zich helemaal niets aan te trekken van mij en een paar andere mensen die een beetje ongemakkelijk naar de vrijende dames aan het kijken waren!

Vriendinnen op strand willen beffen

Lesbische vrouw speelt op het strand met het kutje van haar vriendin

Ja, toen gingen ze echt over de grens. Dat de topjes afgingen vonden we niet erg, maar toen ze ook nog eens aan elkaar muis gingen foefelen dachten we wel even van, dit is niet normaal. Maar van de andere kant kunnen we een paar goede potten natuurlijk altijd waarderen en aangezien het rustig was op het strand lieten we de dames gewoon hun gang gaan. Zij trokken zich echt helemaal niets van ons aan. En kusten elkaar op de kut zonder op of om te kijken!

Beffende vrouwen op het strand

Uitgebreid liggen de lesbische vrouwen op het strand te beffen

Ja hoor, we hadden het verwacht. De stoppen zijn helemaal doorgeslagen. Ze denken echt dat ze alleen op de wereld zijn. Uitgebreid liggen deze lesbische wijven op het strand te beffen en doen alsof er verder niemand aanwezig is. Stiekem genieten van de spanning en van de aanwezigheid van al die mannen die met een stijve lul in hun zwembroek staan te kijken. Volgens is die ene lesbo nu flink aan het klaarkomen! Tering, wat een orgasme!

DOWNLOAD