Aangezien de deur altijd open is als mijn dochters in bad gaan leek het me leuk om eens wat foto's en filmpjes te maken van de meiden!
 
Neuk Blog

Dochters In Bad

Foto's maken van mijn meiden die samen baden

Menu

Blogs

Mijn dochters samen in bad

Leuke foto's maken van mijn dochters die samen in bad gaan

Ik hoor ze weer bezig, hoor. Die gekke meiden. Ze giebelen er flink op los. Het bad loopt vol en mijn dochters zijn zich aan het uikleden. Ik hoor vanuit mijn werkkamer hoe ze samen in bad stappen. Dat doen ze wel vaker en de deur laten ze altijd open, dus soms ga ik er op een krukje naast zitten om met hen wat te kletsen. Maar ik zal je toegeven dat ik het niet altijd even gemakkelijk heb bij het zien van zoveel vrouwelijke schoonheid!

Douchegel spuiten en uitsmeren

Dochter zeept de ander meid met douchgel en masseert haar borsten

Als ze zo in het water liggen zie ik altijd die tepeltjes van mijn dochters net boven het badschuim uitkomen en ik kan je zeggen dat dat me enigzins opwindt. Verder zijn ze heel lief voor elkaar. Ze aaien elkaar en wassen de ander. Ze moeten altijd hard lachen als ze worden ondergespoten met douchegel. Ik weet het niet zeker, maar ik denk dat ze een spuitende penis simuleren en doen alsof ze ondergespoten worden met zaad. In elk geval smeren ze het dan over elkaar uit!

Dochters wassen elkaars borsten

De meisjes zitten in bad elkaars borsten flink te wassen

Ook wanneer ze elkaar tietjes gaan wassen krijg ik altijd een dubbel gevoel. Van de ene kant moeten borsten nu eenmaal ook schoongemaakt worden en van de andere kant ziet het er ongelooflijk geil uit. Ik zie hoe ze elkaar plagen en stijve tepeltjes bezorgen. Nou, in mijn broek wordt ook wat stijf op zulke momenten. Maar ja, het blijven je dochters he. Vandaar dat ik het voorlopig bij foto's maken hou en een enkel filmpje heb dan ook van hen gemaakt, maar verder ben ik nog niet gegaan!

Tietjes wassen en afspoelen

Zo geil door mijn dochters dat ik me moest aftrekken

Het is wel een aantal keren voorgekomen dat ik de badkamer uitliep met een smoesje en me dan binnen 1 minuut afgetrokken heb in mijn werkkamer. Ik kan er niets aan doen. Ik word nu eenmaal zo geil als ik mijn dochters zo bezig zie! Het lijkt wel alsof ze het expres doen. Alsof ze me expres willen opgeilen. Want als ik dan aan het aftrekken ben zijn beide meiden erg stil en luisteren aandachtig naar mijn onderdrukte gekreun. Daar geilen ze op... als het mijn dochters niet waren had ik ze meteen uitgemaakt voor sletjes!

DOWNLOAD