Een jonge medewerkster neemt haar baas mee naar het toilet om daar wat zaken te regelen en hem meteen er voor te belonen met een lekkere blowjob!
 
Neuk Blog

Baas Pijpen

Jonge vrouw geeft blowjob

Menu

Blogs

Mooie jonge blondine op toilet

Jonge vrouw neemt haar baas mee naar het toilet tijdens een feest

Het feit dat je pas een jaar bij me werkt en dat je nu mee mocht naar dit bedrfijsfeest geeft je nog niet automatisch het recht om loonsverhoging te vragen. Ik begrijp dat het leven duur is, maar ik kan je niet zomaar even extra geld uitbetalen. Dat gaat nu eenmaal niet. En waarom ik je dat hier op het toilet moet uitleggen is mij ook een raadsel. Waarom heb je al die moeite gedaan om mij hierheen te halen? Je begrijpt dat je het jezelf zo extra moeilijk maakt?

Aangerand door zijn secretaresse

Jonge vrouw begint haar baas op het toilet onzedelijk te betasten

Wta doe je nu? Zit er een vlek op mijn shirt? Oh, je maakt hem open? Aha, dus dat is je methode. Zo wil je me dus overhalen? Ik zal je zeggen, dat vind ik helemaal niet zo'n slecht plan. Ten slotte heb ik je niet aangenomen omdat je slim bent, maar omdat je zo'n geile kop hebt. Je vriendje vindt dit niet erg? Of die hoeft het niet te weten? Hey, draag jij nu al de hele avond geen slipje? Dat had ik niet eens door! Laat me eens voelen. Hmmm, netjes geschoren!

Vrouwtje pijpt haar baas

Jonge vrouw geeft haar baas op het toilet een blowjob in ruil voor opslag

Zozo, dat doe je niet slecht. Ja, maak maar open. Als je dat goed doet kun je misschien daarna over je opslag gaan praten. Ja, zo ja, doe mijn broek maar een stukje omlaag. Hmmm, dat doe je niet voor het eerst zo te voelen. Ja, lekker diep in je mondje. Hmm. Geile massage voor mijn ballen? Mep eens op je tong met mijn lol. Oei, dat is geil. Nou, lekker doorzuigen. En rukken. Pomp 'm maar leeg! Ik ga komen! Ga door, sneller! Ik spuit je helemaal vol, geile sloerie! Jaaaaa!

Vrouw pijpt baas leeg

Jonge vrouw heeft haar baas leeggezogen en zijn zaad doorgeslikt

Mijn complimenten. Hoe doe je dat? Geen enkele druppel zaad gemorst? Hoe komt het dat jij zo jong bent en zo ervaren bent in het pijpen? Ok, dat zijn inderdaad niet mijn zaken, maar het was verdomde lekker. Zeg, je wilde opslag. Procentje of 5? 6? Ok, 7 dan, maar dan wil ik volgende maand op het feest in London met jou de hotelkamer delen. Afgesproken? Mooi. Kijk, zo doen we toch nog goede zaken op het toilet! Kom mee, je ziet er perfect uit. Het diner wordt zo opgediend!

DOWNLOAD