Een vrolijk meisje is alleen thuis en gaat voor internet een spannende film maken. Maar ze wordt nogal nat en dan scheurt haar kleding opeens helemaal kapot!
 
Neuk Blog

Meisjes Kutje

Zeer jong tiener poesje

Menu

Blogs

Bloot meisje verbergt kutje

Tiener meisje is alleen thuis en wil een spannend filmpje maken

Hallo lieve mannen. Mijn mama is vandaag niet thuis en het leek me leuk om voor op internet een spannende show te geven. Ik ben gek op dansen en ik wil vandaag een dansje voor jullie doen. Misschien vind je dat heel saai, maar ik zal het in mijn nakie doen. Ik draag alleen mijn paarse panty, want anders kunnen jullie mijn spleetje zien en dat vind ik niet leuk. Ik zet de camera aan en dan zal ik voor jullie dansen, ok? Moet je wel even goed kijken hoe goed ik dan kan.

Vingertjes bespelen poesje

Meisje wordt geil en moet haar kleine spleetje lekker betasten

Ik stop nu, want ik heb geen zin meer. Ik heb nogal last van een kriebelig gevoel in mijn spleetje. Laat ik even op de grond zitten en voelen wat er loos is met mijn kleine poesje. Volgens mij wil die geaaid worden. Ik heb wel even zin om mijn sneetje te strelen. Want dat voelt zo lekker. Wist dat als ik dit een tijdje zo blijf doen, ik een heel gek, maar super fijn gevoel beleef? Dat is echt tof. Ik heb nu zo'n zin om dat opnieuw te doen. Wil je zien hoe ik dat doe? Kijk maar mee.

Klein kaal kutje van meisje

Panty van jonge tiener scheurt kapot en laat haar kleine kutje zien

Oh, wat heerlijk. Steeds harder en sneller, maar... oeps! Mijn panty scheurt open! Oh nee, dit was mijn lievelings stuk. Nu is die helemaal open! Ja, nu is het dus te laat, nu hebben jullie mijn sneetje al gezien! Nou, pech gehad, dat is mijn schuld. Ja ja, zo ziet mijn kleine kutje er dus uit. Vind je het mooi? Ik vind mijn spleetje best wel mooi. Vooral mijn lipje vind ik erg mooi. Nou, ik ga maar verder met mijn poesje te strelen he, dan zul je zien hoe ik dat ene geweldige gevoel zo ga beleven!

DOWNLOAD