Een perverse moeder wil haar dochter ontmaagden met een dildo, om haar klaar te stomen voor de echte sex, maar zelf geniet ze ook heel erg van dit sex lesje!
 
Neuk Blog

Mama Neukt Dochter

Incest moeder met dildo

Menu

Blogs

Kutje van haar dochter

Moeder komt op de kamer van haar dochter voor de ontmaagding

Het grote moment is aangebroken. Moeder zal dochter gaan ontmaagden. Want ze vindt dat haar jonge meid nu oude genoeg is om sex te hebben met mannen en dan moet je je niet als onervaren maagd presenteren. Moeder zal vandaag haar maagdenvlies doorbreken. En dochterlief heeft daar natuurlijk helemaal geen zin in. Ze vindt het maar vies dat haar moeder dit bij haar moet doen. Het is toch gewoon incest? Maar moeder ligt al bij haar op bed!

Moeder maakt kutje nat

Moeder maakt het maagdelijke kutje van haar dochter eerst nat

Voordat de ontmaagding kan plaatsvinden moet haar vagina eerst vochtig worden en moeder weet precies hoe ze zoiets het beste kan doen. Gewoon met de tong er overheen. Beffen heet dat en ook incest. Maar haar dochter verzet zich niet meer zo. Ze moet toegeven dat het niet onaangenaam is als er een tong over haar maagdelijke clitje rolt. Het geeft haar fijne tintelingen in de buik. En het werkt: haar kleine sneetje begint heel vochtig te worden!

Dildo in haar dochter steken

Moeder penetreert de kut van haar dochter met een enorme dildo

Dan is het zover. De ontmaagding kan beginnen. Moeder haal een enorme dildo tevoorschijn en zegt tegen haar dochter dat ze haar poesje zo ver mogelijk moet openen. De eikel van de dildo duwt mama tegen het kutje aan en begint zachtjes te duwen. De schaamlipjes floepen om de kop heen en moeder stuurt de staaf naar haar holletje. Dan duwt ze net zo lang door tot haar dochter het uitschreeuwt van de pijn. De dildo zit er helemaal in; het maagdenvliesje is gebroken!

Moeder neukt dochter

Moeder steekt andere uiteinde van de dildo in haar eigen vagina

Maar dit is niet voldoende voor moeder. Het is natuurlijk geen toeval dat ook zij helemaal naakt is en dat de lange dildo twee eikels heeft: aan elk uiteinde eentje. Moeder steekt de andere eikel daarom in haar eigen kut, slaakt een kreun van genot en duwt door. Door nu de dildo heen en weer te bewegen lukt het haar om beide kutjes tegelijkertijd te neuken. Zowel moeder als dochter beleven op deze manier een fantastisch orgasme dat ze nooit meer zullen vergeten!

 1. Moeder Rukt Zoon
  Jongens worden door hun eigen mama afgetrokken
 2. Incest Moeders
  Rijpe vrouwen willen sex met hun zonen en zussen
 3. Brute Incest
  Smerige familie fantasie met extreme incest sex
 4. Gore Incest
  Gruwelijke incest films met extreem geile scenes
 5. Incest Meisjes
  Vaders en broers die dochters en zusjes neuken
 6. Incest Gefilmd
  Echte incest met mooie dochters en geile zonen
DOWNLOAD