Mijn witte lul wordt door een bloedgeile negerin heerlijk afgezogen! Ze doet het perfect met die dikke lippen en warme tong van haar!
 
Neuk Blog

Negerin Pijpt

Donkere hoer zuigt pik

Menu

Blogs

Negerin opent mond om te pijpen

Negerin geregeld die me eens lekker kan pijpen en afzuigen

Ik was geil en ik had zin om mijn pik in een warme mond te steken en mijn paal helemaal tot het einde af te laten zuigen. Een vriendin om dat te doen heb ik niet, maar op hoerenspot.nl vond ik een lekker ding. Niet zomaar een escort hoertje, maar een bloedgeile jonge negerin! Meteen gebeld en ze kon ook direct komen. Kwam goed uit, want mijn pik had dringend een goede beurt nodig. Toen de bel ging en ik de deur opende stond deze mooie vrouw er glimlachend!

Negerin pijpt mijn dikke pik

Geile negerin opent mond en steekt mijn stijve lul in haar mond

Ik maakte nog eens duidelijk dat ik graag heel lekker gepijpt wilde worden en de negerin vond dat een prima idee. Ik mocht lekker ontspannen op de bank gaan zitten en zij kleedde zich netjes uit. Prachtig, die zwarte tieten, die donkere tepels die ook lekker stijf werden en die geile kop van haar. Mijn lul was al hard voordat ze die had aangeraakt. Toen kroop ze dichterbij en greep mijn pik vast, opende langzaam haar mond en stak mijn pik naar binnen, terwijl ze me heel geil aankeek!

Deepthroat van pijpende negerin

Lekkere negerin is diep aan het zuigen en pijpt me tot het einde

Wat een ultiem genot! Mijn harde paal gleed over haar natte, warme tong en haar dikke lippen krulden zich om mijn staaf heen. Ze begon op en neer te bewegen en ik zag hoe mijn witte worst in die grote bruine mond heen en weer sopte. In haar mond deed haar tong het perfecte werk. Ze lebberde als een gek aan mijn eikel en ik voelde nu al dat dit niet lang meer ging duren. Als ze zo door gaat heeft ze binnen no time een bek vol zaad! Ik spuit haar helemaal vol!

Sperma in de mond van de negerin

Negerin laat me al pijpende klaarkomen in haar lekkere mond

Steeds sneller beweegt mijn penis in de mond van de negerin heen en weer. Wat een geile snol! Nog nooit iemand gezien die zo lekker kan pijpen. Ik sluit mijn ogen en ik voel dat er een dikke kwak zaad naar boven gepompt wordt, ze zuigt maar door en ik ga nu spuiten! Het duurt oneindig lang voordat mijn sperma er helemaal uit is en de negerin pijpt maar door! Haar mond zit al helemaal vol zaad, ze vertraagt geleidelijk en slikt in 1 keer alles door! Wat een top vrouw!

DOWNLOAD